Grilované kuracie prsia na horčici so zeleninou
ID receptu:
581
Pridal:
Štipka soli
Kuchyňa:
Metóda prípravy:
Grilovanie

Doba prípravy
Náročnosť
Vysoká
Porcie
Ingrediencie
- kuracie mäso
- zemiaky
- mrkva
- cuketa
Na marinádu potrebujeme
- biely jogurt
- nasekaný cesnak
- horčica
- kečup
- soľ
- korenie
Postup
Začneme prípravou marinády, tak že všetky ingrediencie zmiešame v miske.
Ja som použila kuracie prsia a vykostené kuracie stehná, aby som znížila potrebný čas grilovania. Mäso som nakrájala a nahádzala do marinády a nechala som ho do večera odležať.
Cuketu som piekla zvlášť v alobale, na tom istom pekáči ako mäso a zeleninu. Alobal potrieme olivovým olejom aby sa nám cuketa neprilepila, posolíme a na vrch môžeme pridať kúsok masla. Cuketu zabalíme a nachystáme si zeleninu.
Zemiaky a mrkvu ošúpeme a nakrájame. Hodíme ju na pekáč, pridáme soľ, korenie a polejeme olivovým olejom.
Na pekáč pridáme aj naše namarinádované mäso, podlejeme troškou vody a pekáč môžeme hodiť na gril.
Necháme zapiecť. My sme toto grilované mäsko doplnili šalátom s avokádom, na ktorý nájdete recept tu.
V mene Štipky soli vám prajeme dobrú chuť.